Julebag med din date

Skal du have en date i December, kan noget af det mest romantiske, faktisk være og lave julesmåkager sammen, vi vil i denne artikel komme ind på, hvorfor og hvordan du laver aftenen mest romantisk.

Så skal du overveje, hvad du skal arranger til din December-date, så læs glædeligt med videre, for vi deler ud af vores erfaringer.

Julebag til den første date – virkelig?

Det kan lyde skørt i mange unges ører, men det er faktisk en super god ide. Har du fundet din date på Senior.dk eller en anden side, som er henvendt til det lidt mere modne publicum – vil du nok allerede nu elske ideen herom.

Men om du er ny eller rutineret dater, ung eller ældre, er en første date, i et køkken, et godt bud, til og finde en rigtig kæreste. Dette skyldes, at I allerede efter første date ved, om I kan kommunikere ordentligt med hinanden, og nyde hinandens selskab, når det bliver lidt for stresset, eller selvom du brænder brunkagerne på, at din date stadig kan kysse dig på panden og stadig nyde resten af daten, så har du nok fundet en keeper.

Romantisk stemming

julebag med din date

Er du erfaren indenfor dating verdenen, ved du også, at en romantisk stemming kan ændre humøret på enhver date.

Kommer du ind i et helt oplyst rum er der ikke samme charme, som og stå i køkkenet i vinterens mørke eftermiddag, med stearinlys tændt og et godt glas rødvin i hånden, mens dig og din date ruller dejen til brunkagerne ud sammen.
Det lyder næsten som en scene fra Lady & Vagabonden – hvis denne havde foregået til jul.

Så sørg for, at sætte stemningen rigtigt fra starten – så har du allerede vundet mange point hos din date.

Nyd kagernes sødme…

Når den første periode af daten er gået, og de er jeres bagværk er kommet i ovnen, så er det tid til og læne jer tilbage og nyde smagen af jeres success, det vil altid være oplagt og nyde kagernes sødme sammen på sofæn til en god julefilm, vi kan helt klart anbefalle The Holiday, som en vaske ægte juleromantiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *