Nu det’ jul igen

Nu det’ jul igen

Og så ved du godt hvad klokken er slået. Det er nemlig tid til at finde bageudstyret frem, og røre dig en god glasur, hvis du altså rigtigt skal julehygge i de mørke decemberdage. Og mon ikke familien for alvor kommer i det bedste julehumør, når du trækker det første batch velduftende kager ud af ovnen. Det er altid en god idé at lave en stor portion, som du kan lægge i kagedåsen til uventede nisser og gæster i den kærlige højtid.

Har du svært ved at komme i julestemning?

På et veldækket julebord finder du de skønneste småkager som for eksempel pebernødder og brunkager. Og rigtigt mange forbinder smagen af en sprød julekage med dejlige minder fra barndommen. Tiden hvor vi spændt gik rundt og talte ned til den helt store dag. Derfor kan dine smagsløg hjælpe dig på vej til at komme i den helt rette stemning. Gør dig selv og din familie en tjeneste i Julemandens navn, og bag nogle dejlige julekager til jeres sofabord.

Få hjælp til køb af dit julebag

Når en peberkagebager bager peberbagekager, tar’ han først en tur i supermarkedet og handler ind til hele showet. Har du fyldt indkøbslisten godt ud med de ingredienser, der sammen skal blive til jødekager, vaniljekranse og klejner? Men har du på samme tid brug for lidt økonomisk støtte til at kunne svinge dankortet over julevarerne, kan du med fordel tage et Quick lån.

Med et Quick lån kommer du hurtigt og nemt igennem årets dyreste måned, uden at gå på kompromis med den obligatoriske julehygge. Dit finansielle lån vil også kunne hjælpe dig igennem nytår – så står du alligevel i kageafdelingen, kan du lige så godt købe din marcipan til overflødighedshornet med på vejen.

Hold fast i traditionerne

Har du en god småkageopskrift fra din mormor, er det på tide at finde den frem. At holde fast i familieopskrifter kan nemlig noget helt særligt. Spørg selv din mor, når du overrasker hende med din udgave af mormors hjemmebag, som vil tage hende tilbage til sin egen barndomstid.

Gør julebag til en aktivitet for hele familien

Jul handler om nærvær. Og derfor vil julebag være det perfekte udgangspunkt for dig og din familie at bruge kvalitetstid sammen på. Her kan I sidde og være kreative med pyntningen af jeres småkagemænd. Og de særligt dygtige bagere i familien kan måske endda begive sig ud i det helt store brunkagehus med glimtende tag og vinduer i snehvid glasur. Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *