Sæt julestemningen i gang!

Hvad er det, der allermest indvarsler, at nu er julen på vej? Er det guirlanderne og julepynten i gadebilledet, i butikkerne og i reklamerne i TV? Er det de mange tilbud om julefrokoster, som fylder alle ugeaviserne og vælter ind i vores indbakker? Nej, for os er det duften af hjemmebagte julesmåkager, som indtager køkkenerne, når vi sammen med ungerne går i gang med at lave dej, ruller ud og udstikker kager ud i alle mulige faconer, og bager dem i ovnen, så den søde duft af julens krydderier breder sig.

Julebagningen er for os det bedste varsel om julens komme, og det er en familiefornøjelse, som vi alle deltager i.

Hver familie har sine favoritter, og hvad enten det er brunkager efter bedstemors opskrift, vaniljekranse efter Mette Blomsterbergs anvisninger eller dine helt egne, sønderjyske småkager med det pudsige navn ‘ingenting’, ja så er det for alle familier vigtigt, at netop familiens favoritter bliver bagt hvert eneste år.

Understreg julestemningen

Hvis I for alvor vil understrege den herlige julestemning, mens I arbejder med julens småkager, så kunne det måske være en idé med en flot julesweater til hver enkelt fra junior til bedstefar. De findes i et hav af mønstre og med forskellige temaer, så I kan vælge mellem den hyggelige julesweater med bamsemotiv, stilrene mønstre inspireret af norsk og og færøsk strik og kække sweatre med motiver, der giver en kommentar med kant til alt det ræs, som juletiden også byder på.

Allerede nu er det en god idé at begynde at kigge efter de rigtige julesweatre på nettet. Så er I sikre på, at I kan få netop de sweatre, som I ønsker, for som med så meget andet, er der også travlt i julesweaterbutikken op til jul. Hvis man er i god tid, kan man både vælge grundigere mellem alle de gode muligheder og sikre sig, at det nu også er den rigtige sweater, man har valgt. Som alt andet kan man selvfølgelig bytte sin julesweater, hvis man har købt den på nettet, så hvis man skulle få brug for det, er det også en fordel at være lidt i god tid.

Julehygge for hele familien

En flot julesweater sætter den helt rigtige julestemning. Brug dem i hele december, og ikke bare, når I er i sving med julebagningen. De er også sjove at have på i skolen, på jobbet og på traveturen med hunden. Send et signal om den gode julestemning til alle I møder!